Rens en Yvette 16 06 2005

Op 16 juni 2005 gaan Rens en Yvette elkaar het jawoord geven. Via dit Blog krijgt iedereen de mogelijkheid om foto's te bekijken en te plaatsen. Uiteraard mag er ook een leuk verhaaltje geschreven worden over Rens en Yvette. Alles kan en alles mag!! Stuur even een mailtje naar Freek (mini_mouse) als je iets op deze site wil plaatsen. Hij maakt je dan aan als team member.

Sunday, July 17, 2005


We blijven even in de keuken. Posted by Picasa

6 Comments:

  • At 6:35 PM, Anonymous Anonymous said…

    kijk... het is maar goed dat ik net afgelopen donderdag mijn keuken te voorzien van een fonkelnieuwe pannenset. En uitgerekend donderdag, want toen kon ik die ouwe mooi gelijk in de kliko kieperen en met de aardige mensen van de vuilverwerking meesturen richting slingerweg. Dus om deze foto te doen slagen is enig speurwerk noodzakelijk..
    succes dus...

     
  • At 9:42 AM, Anonymous Anonymous said…

    nou dan wordt het tijd dat die pannen toch nog even teruggehaald worden want ik geloof dat wij zeer binnenkort een afspraak met jullie hebben staan

     
  • At 8:26 PM, Anonymous Anonymous said…

    dus.......

     
  • At 7:35 PM, Anonymous Anonymous said…

    ik denk dat ze nog afgewassen moesten worden want op de foto zagen ze er al niet echt goed schoon uit en volgens de slingerweg hadden ze geen pannen bij de vuilnis gevonden want ik had de foto doorgestuurd en zulke mooie pannen zaten niet in hun pannenkliko.

     
  • At 12:10 AM, Anonymous Anonymous said…

    volgens mij heeft er hier iemand een pan af......

     
  • At 11:32 PM, Anonymous Anonymous said…

    Uh

     

Post a Comment

<< Home